Tutustu meihin

Tiimimme

Tiimimme koostuu kokeneista telemarkkinoinnin ammattilaisista. Löydämme aina sopivan ammattilaisen, jonka nimeämme projektiin. Ennen projektin aloitusta tapaat myös hänet henkilökohtaisesti joten voit luottavaisin mielin antaa projektisi tutun henkilön työstettäväksi.

Henri Ulan

Partner

Asiantuntemus: Myynnin tietojärjestelmät, myyntidatan käsittely, telemarkkinointi, avainasiakastyöskentely, tuoteryhmähallinta, copywriting, elintarviketeollisuus (myynti), rakennusala (myynti), kiinteistövälitys, markkinointi, myynnin edistäminen, tapahtumien järjestäminen, musiikki- ja viihdeala (myynti, markkinointi ja tuotanto), verkostoituminen, järjestömarkkinointi.

henri@doersoffice.fi
+358 40 777 6412 

Pieta Alvarez

Partner

Asiantuntemus: tapahtuma järjestelyt, turismin ja matkailun palvelut, myynti, asiakkuuksien hoito ja hankinta, tuote- ja konseptikehitys, viestintä, työnohjaus menetelmät, operatiivinen johtaminen, työlaki (Suomi, Espanja) kansainväliset muutot, markkinointi, myynninedistäminen, kiinteistönvälitys (LKV, LVV, KiAT), yritysten verkostoituminen ja vieraat kulttuurit (Suomi, Espanja ja Latinalainen Amerikka)

pieta@doersoffice.fi
+358 40 720 9334 
+34 635 776 082

Anna Daniel

Jäsenhankkija